Over Ballonnen Studio

Linda Koops-Bruin

Mijn antwoord op de vraag “wat zijn je hobby’s?”, heeft altijd een creatief randje gehad. Als jong meisje was ik lid van ‘de knutselclub’ bij de lokale buurtvereniging en toen ik daar eenmaal te oud voor werd, was ikzelf degene die de groep kinderen begeleidde in het maken van dingen waar ze trots op konden zijn. Altijd op zoek naar leuke ideeën, zelf uitwerken en uitproberen en mooie dingen maken waar iedereen blij van wordt, daar hield ik mij bijna elke dag mee bezig.

Opleiding, eerste werkervaringen, en op zoek naar meer!

Op mijn zestiende ben ik naar de MEAO gegaan en heb ik in drie jaren tijd mijn diploma op het hoogste niveau weten te behalen. Op mijn negentiende ben ik aan het werk gegaan en heb ik in meerdere branches kennis en ervaring op secretarieel en administratief gebied mogen opdoen. Het werken met collega’s op kantoor is leuk, het contact met klanten nog veel leuker. Nadat ik uiteindelijk bijna 12 jaar voor dezelfde werkgever in de accountancy heb mogen werken, werd 2017 een jaar waarin het voor mij duidelijk werd dat het goed zijn in je vak alleen, niet genoeg is. Het is belangrijk om plezier te hebben in je vak en dat heeft mij doen nadenken.

Start Ballonnen Studio

Uiteindelijk ben ik in november 2019 gestart met de Ballonnen Studio. Voor mij een logische keuze waarin klantcontact, vrolijkheid, creativiteit en kleur tezamen komen. Ballonnen zijn onmisbaar voor feesten. Het geeft snel een vrolijk aanzicht en je kunt er van alles mee creëren. Op afstand is het duidelijk dat er een feestje gaande is en daar wordt je gelijk happy van. Voor mij het perfecte product om mee te werken.

Niets zo mooi als een tros ballonnen dat de ogen van jong en oud doet sprankelen!